POZIV ZA LETNJI KAMP KARATAŠ 2013

Pozivaju se polaznici svih klubova da se prijavljuju za letnji kamp koji će se održati u omladinskom sportskom kampu „KARATAŠ“ kod Kladova u periodu od 23 do 29 Juna.

Pre svega kamp je jedinstvena prilika da pred stručnom komisijom potvrdite sve što ste naučili u toku godine u klubovima.

Prostom matematičkom računicom dobili ste priliku da za samo 5 dana meteorskom brzinom prođete trenažni proces koji bi u redovnim uslovima trajao mnogo usporenije. Pet intenzivnih dana treniranja zameniće vam 2.5  meseca redovnog rekreativnog treniranja (5 dana x 3 treninga x 2 sata po treningu = 30 sati treniranja) što je u redovnom procesu treniranja (3 treninga nedeljno x 1 sat x 4 nedelje ) = 12 sati mesečno.

Posebnost ovog letnjeg seminara je da će svi polaznici seminara imati priliku da se upoznaju sa Jogom, koja je preteča borilačkih veština, a ovom jutanjem treningu mogu da se priključe roditelji i svi oni koji bi se samo u tom obimu priključili seminaru.

Obzirom da se radi o periodu kada još uvek može biti ispitnih ili prijemnih rokova predviđeno je da se u toku celog dana (posle jutarnjeg a  do večernjeg treninga)  obezbedi mesto za učenje.

Za relaksaciju u toku dana je moguće korišćenje otvorenog bazena.

28 Juna u prepodnevnim časovima je predvidjeno polaganje a uveče sportsko takmičenje otvoreno prvenstvo Srbije.

Da ne zaboravimo na kraju je nezaboravan SAYONARA PARTY.

Ne propustite ovaj sportski događaj godine za sve sportiste našeg saveza kao i za sve one koji bi se pridružili iz drugih borilačkih sportova jer su svakako dobrodošli a što mogu potvrditi mnogi koji su se pridruživali ovim seminarima prethodnih godina.

telefoni za detaljnije informacije 064 614  75 56 i  0600633542

plakat letnji kamp KARATAŠ 2013