Ashihara klub TORA

tora-trener1
Željko Mandić

Sempai Željko Mandić lider kluba. Rođen u Beogradu 1970. godine, gde završava osnovnu i srednju školu a zatim diplomira na defektološkom fakultetu. Još kao srednjoškolac bavio se borilačkim sportovima (kick boks) koji su ga oduvek zanimali. Početkom 90-tih godina ulazi u svet kyokushinkai-a i majstorira 2000.godine na seminaru u Bugarskoj u gradu Varni.

Kroz svoju takmičarsku karijeru učestvovao je na više međunarodnih takmičenja (Kup u Mađarskoj, Šolnok Evropsko prvenstvo – Grcka 1995. god., Poljska 1997., i Španija 1998.god. ) na domaćim takmičenjima je osvojio treće mesto na prvenstvu Jugoslavije u Bjeloj (Crna gora) 1997.god. Jedan je od osnivača Ashihara kaikan saveza Srbije. Sala gde vežbaju članovi kluba se nalazi na Omladinskom stadionu OFK Beograd. Klub trenutno broji 35 članova.

Treninzi su u sledecim terminima : ponedeljak, sreda i petak od 21,30 čas.
Telefon za upis i informacije 063/377-051.
e-mail: zelman@absolutok.net

Ashihara klub TSURU

tsuru-treneri
Sandra Spasić | Saša Anđelić

Sempai Saša Anđelić rođen 1971 u Beogradu gde je završio osnovnu i srednju školu. Bavljenje borilačkim veštinama započinje u svojoj 14-toj godini. Na početku je to bio džudo, a zatim okinavljanska škola karatea, da bi 1993.god. počeo sa treniranjem kyokushinkai-a. Od 1994.-1999.god. je standardni reprezentativac u borbama do 70kg. (Mađarska, Grčka, Poljska, Španija, Francuska). Na prvenstvu Jugoslavije u Bjeloj 1997.god. osvojio je srebrnu medalju u svojoj kategoriji. Godine 2000-te dobija zvanje internacionalnog majstora 1-og dana od strane IKO (International Kyokushinkai Organization). U okviru matičnog kluba vodi sekciju za decu u dva navrata i to od 2001-2003. u OŠ „Mladost“ na Novom beogradu za decu školskog uzrasta, a 2005. otvara sekciju kluba u OŠ“Svetozar Marković“ i OŠ“Siniša Nikolajević“ na Vračaru za decu predškolskog i školskog uzrasta. Od januara 2006. treninge vodi u SC „Vračar“. U toku 2006.  upoznaje se za Ashihara borilačkom veštinom. U januaru 2007 osniva svoj klub „Tsuru“ i sa 44 aktivnih članova postaje jedan od osnivača Ashihara kaikan saveza Srbije.

Treninzi se održavaju u SC „Vračar“ u terminima:
# za školski i rani predškolski uzrast: utorak, četvrtak 18h – 19h subota od 12h
# školki uzrast i odrasli: utorak, četvrtak 21h- 22h subota od 13h
Telefon za informacije i kontakt: 065/ 26 33 542
e-mail: sasa.andjelic@gmail.com

Ashihara klub OOKAMI

ookami-treneri1
Dušan Mandarić

Sempai Svetlan Spasić rođen 1980. u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i gimanziju. Student je prava. Od svoje 13-te godine počinje sa treniranjem kyokushinkai-a i u 20-toj godini postaje zvanični nosilac majstorskog zvanja shodan-a.

Učesnik je mnogih međunarodnih i domaćih turnira i istovremeno osvajač medalja na tim turnirima. Tako je 1997. osvajač srebne medalje u juniorskoj konkurenciji na prvenstvu Jugoslavije, osvajač zlatne medalje u juniorskoj konkurenciji na prvenstvu Severne Amerike u Kanadi 1998. godine, omladinski prvak Jugoslavije za 2001. godinu kao i osvajač Otvorenog prvenstva Austrije za 2002. godinu.

Nedavno je u okviru SC „Vracar“ formirao klub i broj članova je već narastao na 20. Takođe je jedan od osnivača Ashihara kaikan saveza Srbije.

Treninzi se održavaju u bloku 44, u paint ball Areni u terminima: ponedeljak, sreda, petak od 20h – 21h.
Telefon za informacije i kontakt: 065 387 1 777
e-mail: ceckox@yahoo.com

Ashihara klub IRUKA

iruka-trener1
Sandra Spasić

Sandra Spasić je rođena 1986. godine u Beogradu. Osnovnu školu i gimnaziju je završila u Beogradu, trenutno studira pravni fakultet. Borilačkim veštinama se bavi od svoje 9. godine i svoj urođeni talenat, dugogodišnjim istrajnim vežbanjem je pretvorila u bezbroj domacih i stranih odličja. Tokom njene juniorske karijere, istovremeno nastupajuci i u seniorskoj konkurenciji u kategoriji kata na svim takmičenjima je bila bez premca, a na međunarodnim tatamijima je očaravala svojom tehnickom doteranošcu, osecajem za ritam, brzinom, snagom, fokusiranošcu i mentalnom miru prilikom izvođenja najtežih majstorskih kata. Da nabrojimo samo od nekih uspeha: višestruki prvak Jugoslavije u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, prvak Severne Amerike u juniorskoj konkurenciji, gde na istom takmičenju u seniorskoj konkurenciji osvaja bronzanu medalju.

Sandra je trener u klubu Iruka gde se obučava predškolski uzrast i rani školski uzrast. Treninzi se održavaju u centru „X“, ulica Kubanska br 1 ulaz je iz parka kod doma zdravlja „Zvezdara“. Takođe je i asistent u klubu Tsuru.

Termini: Ponedeljak, sreda i petak od 18.00 do 19.00
Telefon za informacije i kontakt: 065 386 1 666
email:punchlikegirl@yahoo.com

Ashihara klub HYO

slike_savez_sensei1
sensei Svetlan Skenderovski

Ovaj klub vodi sensei Svetlan Skenderovski, predsednik Ashihara kaikan saveza i začetnik ove vestine u Srbiji. Informacije o borilačkom statusu trenera ovog kluba možete pročitati u odeljku „o začetniku stila“.

Treninzi se održavaju u borilačkoj sali starog DIF-a u Deligradskoj 27.
Termini su: ponedeljak, sreda i petak od 21h do 22h.
Telefon za upis i informacije 064 614 75 56
e-mail: cecko58@yahoo.com