Београдски Ашихара Трофеј 2019

Дана 26.10.2019 године, у спортском центру Ковилово, одржан је Београдски Ашихара Трофеј за 2019 годину.На овом турниру учешће је узело 130 такмичара, организованих у 17 клубова, из три државе Румунија, Србија и Република Српска.

Такмичење се одвијало на три татамија и затевало је озбиљно организационо, кадровско и материјално ангажовање. Због непредвиђених техничких проблема такмичење је почело са закашњењем због чега се организациони одбор овог такмичења извињава свим спортистима и родитељима. После такмичења у катама које су први пут извођене кроз самостални приказ а одмах затим и кроз приказ са партнером, уследило је такмичење у борбама. У 14.15 часова направљена је пауза за ручак. Са борбама се наставило после паузе од сат времена, тако да се такмичење завршило око 21 час. Уследила је додела медаља, од стране председника Ашихара савеза Београда Милана Јованова, која је трајала до 22 часа. Сајонара парти као саставни део такмичења одржан је у свечаној сали хотела Президент у Ковилову. За најбољег такмичара проглашен је Ласло Стефан Јоан из клуба „Арес дођо“ из Румуније, за најбољег техничара проглашен је Филип Радуловић из клуба „Обилић“ из Чачка а за најуспешнији клуб проглашен је клуб „Црна Мамба“ из Раље.

IMG_1254 IMG_1249 za plakat 1 za plakat 2 za plakat 4 za plakat 12

Записник са Трофеја Београда-1Записник са Трофеја Београда-2Записник са Трофеја Београда-3Записник са Трофеја Београда-4Записник са Трофеја Београда-5Записник са Трофеја Београда-6Записник са Трофеја Београда-7Записник са Трофеја Београда-8