Održana 4 godišnja redovna skupština

Skupštinsko zasedanje pri kraju svake kalendarske godine može da bude i veoma prijatno iskustvo kada se održi u vedroj i prijatnoj atmosferi a upravo tako je bilo na ovom , četvrtom po redu.

Obavezni godišnji izveštaj o radu kao i finasijski izveštaj saveza podneo je Svetlan Skenderovski.Hronološki, veoma vešto, proveo je članove skupštine kroz aktivnosti saveza u toku 2010 god. i istovremeno saopštio postignute rezultate sa kojima se očigledno ponosio. Razlog za neskriveno zadovoljstvo čoveka koji je pre samo tri godine počeo sa ovom veštinom i sportom od nule je očigledan u postignutim rezultatima i oni su saopšteni 11 zlatnih medalja, 7 srebrnih i 10 bronzanih, 28 medalja sa učešća na 6 medjunarodnih turnira, sjajan uspeh. Ono što je posebno istaknuto je da je najznacajniji rezultat, osvojena bronza Marka Stojanovica na svetskom prvenstvu kao i srebrna medalja juniorke Katarinee Stanisavljević kao i bronza juniora Bogdana Vujovića na nedavno održanom prvenstvu za kadete i juniore u Letoniji.

Zbog ovih rezultata oni nisu imali konkurenciji u izboru najboljih sportista godine pa su u svojoj konkurenciji i proglaseni za najbolje, te su nagradjeni prigodnim peharima za vecitu uspomenu na ovaj njihov ogroman lični uspeh kao i uspeh srpskih ashiharista. 

Posle ove dodele godišnjih nagrada, treba napomenuti da su prethodno nagradjeni i oni prijatelji saveza koji su pomogli u radu saveza za ovu godinu,usledila je i podela diploma i pojaseva mladjim kategorijama koji su prethodnih dana obavili polaganje.Svaki od ovih mališana uz novi obojeni pojas dobio je i Uniceef novogodišnji paketić.

Po dobrom običaju za kraj je bio predvidjen koktel party za sve učesnike skupštine.

SVETLAN SKENDEROVSKIKATARINA STANISAVLJEVIĆBOGDAN VUJOVIĆMARKO STOJANOVIĆKLINCIPLAKETA ZA ŽELJKU ZEBIĆ