POZIV SVIMA KOJI SU ZAINTERESOVANI ZA NAJINTERESANTNIJI LETNJI KAMP

3-ći letnji kamp koji se održava od 5-og do 11 Jula 2010, u Karatašu ove godine će biti najinteresantniji  do sada jer pored Dana Matusea koji je glavni internacionalni instruktor kampa treći put zaredom u njegovom timu će se naći i Alexandar Babia, aktuelni dvostruki svetski šampion za 2009 i 2010 i evropski šampion iz Brašova za 2009.

 Ašihara savez Srbije je uspeo da izdejstvuje dolazak ovakavog tandema, koji su ovom trenutku u vrhu svetskog borenja, jer pored ostvarenih rezultata koje smo istakli za Alexa da naglasimo da je i Dan Matusea proglašen za najboljeg tehničara turnira na nedavno održanom turniru u Mađarskoj.

Ova će biti idealna prilika za sve da uče od najboljih, bez obzira da li im je Ašihara  sport osnovni ili ne. Dobru priliku da napreduju će imati svi koji su zainteresovani za borenje jer će jutarnji treninzi biti kondicioni a večernji treninzi samo borbeni. Ovde se mogu pronaći kyokušinci, kik bokseri, mma fighteri, K1 borci i svi drugi ljubitelji borenja po ful kontakt pravilima. Treba naglasiti da smo i ranijih godina imali učesnike na seminaru koji su osećali dobrodošlicu na svakom koraku jer su srpski ašiharisti otvoreni za sva prijateljstva. 

Kada se uzme u obzir cena od 180 eur’a, (dinarska protivvrednost) kompletna ponuda sa spavanjem, tri obroka, taksama, prevozom i sa ura;čnatim polaganjem za viši pojas, možemo konstatovati da se ovako dobra prilika ne sme ispustiti,  Ne zaboravite i letnji bazen koji je takođe uračunat u cenu pa kad sve saberemo konstatovaćemo da je ovo je idealna prilka za letovanje i napredovanje sa dobrim društvom.

Kao je bilo ranijih godina možete pogledati u galerija sekciji..

Vidimo se u KARATAŠU! Osu