SELEKTOR GLIGORIJEVIĆ OBEĆAO TRI MEDALJE

Goran Gligorijević,

selektor Ashihara reprezentacije Srbije u Subotu 18 Februara 2012,  u sali kikboks kluba Sinđelić,okupio je reprezentativce koji će se pripremati za nastup na svetskom prvenstvu 2012 godine i saopštio im da je njihov zajednički cilj osvajanje tri medalje na predstojećem svetskom prvenstvu. „Ako tako ne bude ja posle svetskog dajem ostavku“, izjavio je selektor Goran Gligorijević i tim činom pokazao koliko veruje ovoj postavci reprezentativaca. Oni su mu na ukazano poverenje uzvratili obećanjem da će proći i kroz pakao ako treba ali da će tri medalje ostati u Srbiji.

Sa reči su odmah prešli i na dela pa su odradili 2,5 časovni trening uz dva sparing meča koji će se održavati na svake dve nedelje. Oko 20-tak prisutnih znatiželjnika sa uživanjem su posmatrali ovaj trening a nisu štedeli ni dlanove kada su posmatrali sparinge od kojih je svakako prvi (Marko Djukić protiv Miloša Robovića) ostavio snažan utisak na prisutne.

spisak reprezentativaca koji su se odazvali pozivu selektora:

1.Marko Đukić 2.Marko Stojanović 3.Marko Ribić 4.Vuk Ribić 5. Miloš Robović 6. Uroš Majstorović 7. Nikola Savić 8. Bogdan Vujović 9. Teodor Berger 10.Milja Ponjavić

Svoje odsustvo su opravdali Katarina Stanisavljević i Stefan Cvetković a nije se odazvao Milan Bojić.

Opšti utisak, koji stiče svako ko prisustvuje ovim okupljanjima reprezentacije, je da je već stvoren timski duh i da je ova generacija Ashiharista rešila da na čelu sa selektorom Goranom Gligorijevićem i njegovim pomoćnikom Slavišom Obradovićem, ispišu najsjanije redove u istorijatu ovoga sporta. Želimo im svu sreću!