III Redovna skupština i svečana akademija

Trinaestog decembra 2009. godine (Nedelja) u svečanoj sali univerziteta „Božidar Adžija“ sa početkom u 12 časova održaće se treća redovna skupština Ashihara kaikan saveza Srbije. Na početku će predsednik saveza podneti izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za 2009. godinu.
(више…)


Izveštaj sa Trećeg Beogradskog Turnira Iskustva

Uspešno održan treći Beogradski turnir iskustva. Veliki spektakl, koji niko nije očekivao, iznedrio je nove šampione koje ćemo sigurno u narednom periodu gledati na međunarodnim borilištima širom sveta. Prisustvovalo je oko 500 gledalaca, što pokazuje da Ashihara sport privlači sve više publike.
(више…)


Treći Beogradski trofej iskustva

Dana 24 Oktobra u Subotu u velikoj sali S.C. „Vracar“ odrzace se treci beogradski trofej iskustva.Istovremeno ovo je prvi put da ovo takmicenje ima i medjunarodni karakter tako da ce ovo u stvari biti tromec nacija.Ucesce ce uzeti takmicari iz Rumunije, Madjarske i Srbije.
(више…)


Sport za Sve

Pod pokroviteljstvom asocijacije sport za sve na opstini Vracar dana 25 Maja 2009 god. odrzana je prezentacija raznih borilackih vestina. Svakako da su i ashiharisti uzeli ucescce sa namerom da se priblize gradjanima i da ih upoznaju sa svojom vestinom.
(више…)