Светско првенство Јапан 2023

Светско првенство за Ашихара спортисте одржано је 3-4-5 Новембра 2023.године у граду Мацујама у Јапану. Српску делегацију је чинило 20 чланова састављену од 2-је међународних судија, 2. тренера, 11-ст такмичара и 5. пријатеља савеза. У прелепој спортској хали у Мацујами одржано је Светско првенство на коме је учествовао 451 такмичар из 20 земаља.


(више…)

Национално првенство Инђија 2023

Дана 23. Септембра 2023. године одржано је Национално првенство Србије у Ашихара спорту. Првенство је одржано у организацији Ашихара клуба „Самурај“ из Инђије под супервизијом Ашихара каикан савеза Србије у спортској хали у Инћији, у дисциплинама Кате и Борбе. Учествовало је 75 такмичара, у разним узрасним категоријама.


(више…)

БГ Трофеј 2023

У спортској хали 17.Јуна 2023.године одржан је Београдски трофеј, што иначе није термин одржавања овог, већ традиционалног Октобарског турнира. Организација и одржавање БГ трофеја је приоритетно померена, у односу на уобичајени термин, због одржавања Светског првенства у Јапану.


(више…)

А.К.Р.О. Румунија опен 2023

Дана 5 и 6 Маја 2023.године, одржан је традиционални међународни турнир Ашихара Карате Румунија Опен, у месту Изворани код Букурешта у Румунији, у олимпијском комплексу Сиднеј 2000.


(више…)

АШИХАРА вс КЈОКУШИН

У склопу што бољих припрема Ашихара спортиста за предстојећа међународна и национална првенства дана 28.Априла 2023. године одржан је спаринг тренинг у меморијалном центру „Бранко Васиљевић“ са спортистима Кјокушинкаи савеза Србије.


(више…)

СПАРИНГ ТРЕНИНГ НА ВРАЧАРУ

Познато је да је спаринговање најефикаснији метод подизања борбене спремности. То је био разлог зашто су Ашихара спортисти 22.Априла 2023. године у спортском центру „Мирко Сандић“ на Врачару организовали спаринг тренинг а са циљем постизања што бољих резултата на међународној спортској сцени.


(више…)

МАСТЕР ТРЕНИНГ У ТОПОЛИ

Дана 15- ог Априла 2023. године, Ашихара клуб Опленац из Тополе, био је домаћин и организатор двочасовног мастер тренинга који су одржали Сенсеи Светлан Скендеровски и Сенпаи Дејан Ђорђевић.


(више…)