БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ 2019

На такмичењу Београдски победник за млађе категорије које је одржано дана 21 Децембра 2019 године, у с.ц. „Врачар“-Мирко Сандић, у организацији Ашихара клуба Тсуру, коме је Ашихара каикан савез Београда поверио организацију овог традиционалног окупљања пред Нову годину, учешће је узело 96 спортиста из девет клубова из Србије и Републике Српске, који су се надметали у дисциплинама Кате и Борбе појединачно. Од укупног броја учесника, на Победнику је учешће узело 37 такмичарки узраста од 7 до 17 година. За најбољег техничара проглашен је Андрија Ашанин, члан Клуба Тсуру, најбољи борац је Филип Шиљковић, члан Клуба Ооками, а за најуспешнији тим по појединачним резултатима проглашен је Ашихара каикан клуб Тсуру.
Посебну плакету добио је председник ССАБ Драган Томашевић, док је члан стручне службе Нина Пековић Савић примила плакету испред наше организације.(текст преузет са сајта Спортског Савеза Београда).

TSURUBUDUCNOSTTSURU 1

Записник са Београдског победника за млађе категорије-1Записник са Београдског победника за млађе категорије-2Записник са Београдског победника за млађе категорије-3Записник са Београдског победника за млађе категорије-4Записник са Београдског победника за млађе категорије-5Записник са Београдског победника за млађе категорије-6Записник са Београдског победника за млађе категорије-7