PRIPREME ZA DEČIJI SAJAM SPORTA

Dana 24 Aprila 2018 godine u sali Ašihara kluba „Budućnost“ na Novom Beogradu, počele su pipreme sportista mlađih kategorija za prezentaciju Ašihara sporta i veštine na predstojećem dečijem sajmu sporta koji će se održati od 11-13 Maja u Beogradu na beogradskom sajmu.

Na prvom okupljanju prisustvovalo je 34 dece iz tri kluba „Budućnost“, „Tsuru“ i „Crna mamba“. Trening je vodio domaćin ovog skupa trener kluba „Budućnost“ Milan Jovanov a glavni asistent na ovom treningu je bio Saša Anđelić trener iz kluba „Tsuru“. Takođe doprinos u pripremama su pružili trener kluba „Crna mamba“ Sanja Stojaković i pomoćni trener kluba „Tsuru“ Rastko Andjelić. Treba napomenuti da se za ovaj događaj priprema dečiji dvojac iz kluba „Ašihara tigrovi“ iz Pirota i 15-ak članova iz kluba „Oplenac“ iz Topole. Sledeće okupljanje je zakazano za 30 April u klubu „Tsuru“ u s.c. „Vračar“.

Ove pripreme imaju za cilj da se Ašihara sport prezentuje u najboljem svetlu, na predstojećoj manifestaciji, mlađim naraštajima koji budu posetili dečiji sajam sporta a Ašihara kaikan savez Srbije će to uraditi sa 50 reprezentativnih mladih sportista.

dečiji sajam sporta-pripreme