STIGLI PRVI POZIVI ZA TAKMIČENJA U 2010.GODINI

Na adresu Ashihara kaikan saveza Srbije stigla su tri poziva za takmičenja.
28 Februar; Beograd turnir u kyokushinkai karateu
Prvo koje će uslediti će biti gostovanje ashiharista na kyokushinkai turniru koji će se održati 28 Februara.Obzirom da su kyokushinci uzeli učešća na turnirima u organizaciji ashiharista i to po ashihara sportskim pravilima, ovoga puta će biti obrnuto. Cilj ove saradnje je svakako povećavanje takmičarskog borbenog iskustva kao i širenje sportskog prijateljstva u okviru porodice borilačkih sportova.Ova saradnja se odvija unutar tri organizacije: Ashihara kaikan savez Srbije, full contakt kyokushinkai savez Srbije (Matsushima group ) i kyoukushin budokai savez Srbije (IBK Džon Bluming i Hatsuo Royama group).
Mesto i vreme održavanja ovog turnira će biti naknadno objavljeno
1-5 April svetsko prvenstvo za Ashihariste
Tradicionalno u Danskoj u gradu Viborg održace se 16-to po redu Sabaki Challenge Spirit takmičenje. Ashiharisti su počeli sa pripremama za ovo takmičenje i već se trenira 2 treninga dnevno.Kao i uvek srpska reprezentacija je puna optimizma ali i realnih očekivanja.Obzirom da smo još na početku kada je u pitanju vrhunsko medjunarodno sportsko borenje očekuje se dostojno reprezentovanje srpske škole borenja.
Tačan sastav delegacije i reprezentacije biće objavljen po završetku priprema
21-23.Maj, 9.ti Dunaharszti open Ashihara kup
U gradiću Dunaharaszti 20 km udaljenog od Budimpešte održaće se otvoreno prvenstvo Madjarske u Ashihara kaikan full contakt sportskoj disciplini.
Svi klubovi će nominovati takmičare po kategorijama za koje misle da mogu i trebaju da učestvuju na ovom takmičenju.Od srpskih boraca se očekuje da ponove rezultate sa prethodna dva učešća na ovom takmičenju a to je osvojenih 17 medalja.
Detaljnije informacije će biti objavljene pred samo takmičenje.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *