Uspešno završen 3-ći letnji kamp u Karatašu

Po svim parametrima ovaj kamp je zaslužio ocenu 10.  Kako je i prognozirano ovo je bio najuspešnij letnji kamp koji je održan do sada. Od 63 učesnika kampa aktivno je treniralo oko 55 a 45  je polagalo za viša učenička zvanja. Ovaj letnji kamp polako dobija i medjunarodni karakter, jer pored standardnog tročlanog rumunskog tima, srpski ašiharisti su ove godine imali i goste iz Austrije.

Pored dobrih treninga, kamp je obeležila i odlična atmosfera u momentima relaksiranja pored bazena, pijuckanja soka ili kafe u restoranu kao i u druženju u večernjim izlascima u Kladovu. 

Polaganje za učenička zvanja je čak imalo i dirljive momente.Izdvojićemo dva. Prvi je kada je Željko Vuković polagao za pojas i kada su ga svi bodrili da izdrži u borbama koje su bile predvidjene za njegovo zvanje za koje je polagao. Tanatalove muke je izdržao ovaj reprezentativac i pokazao svojim nesalomivim duhom kako se ide putem ka majstorstvu.Drugi momenat koji je svima oteo uzdah je bio kada je mala Nevenka sa iskrenom radošću prigrlila svog trenera, pokazavši koliko se obradovala svom pojasu na koji je čekala duže vreme.

Hrana je ove godine bila izvrsna a uslovi smeštaja i treniranja korektni. Osoblje ljubazno i predusretljivo. 

U sekciji galerija možete pogledati više slika sa ovog kampa.

odma da se javi ko nije tu