II Prvenstvo Evrope u Rumuniji

Reprezentacija Srbije 6. Novembra putuje u Brašov u Rumuniju na drugo prvenstvo Evrope. 7. Novembra Srbiju u Ashihara kaikan sportu će predstavljati sledeći sportisti.

1.(-70 kg) Željko Vuković
2.(75 kg) Nikola Savić
3.(-80 kg) Milovan Đeković
4.(+84 kg) Miloš Pješcić
5.(+84 kg) Marko Ribić

(више…)


Izveštaj sa Trećeg Beogradskog Turnira Iskustva

Uspešno održan treći Beogradski turnir iskustva. Veliki spektakl, koji niko nije očekivao, iznedrio je nove šampione koje ćemo sigurno u narednom periodu gledati na međunarodnim borilištima širom sveta. Prisustvovalo je oko 500 gledalaca, što pokazuje da Ashihara sport privlači sve više publike.
(више…)


Treći Beogradski trofej iskustva

Dana 24 Oktobra u Subotu u velikoj sali S.C. „Vracar“ odrzace se treci beogradski trofej iskustva.Istovremeno ovo je prvi put da ovo takmicenje ima i medjunarodni karakter tako da ce ovo u stvari biti tromec nacija.Ucesce ce uzeti takmicari iz Rumunije, Madjarske i Srbije.
(више…)


Mađarska

„Dunaharastzi open“ takmicenje koje je odrzano 23 Maja 2009 god. je bilo u znaku srpskih ashiharista a sto pokazuju i ostvareni rezultati. Od 11 takmicara koji su otputovali na ovo takmicenje deset njih je donelo odlicja svako u svojoj klasi i kategoriji.
(више…)


Odrzan drugi turnir iskustva

U velikoj Sali s.c.”Vracar” 14. Decembra 2008 god. odrzan je drugi turnir iskustva. Ovo je bilo jos jedno vatreno krstenje za sportiste koji su se prvi put pojavili na borilistu u nekom zvanicnom mecu.
(више…)


Berlin – prvenstvo Evrope

Nemacki Ashiharisti su organizovali prvo prvenstvo Evrope koje je odrzano u Berlinu 7.Novembra 2008 god.Nas predstavnik je bio Nikola Savic u kategoriji -70 kg.
(више…)