INSTRUMENTAL ZA CEREMONIJU OTVARANJA SVETSKOG PRVENSTVA

„THE FINAL BATTLE“ (poslednja bitka) je naziv instrumentala koji je specijalno napravljen za ceremoniju otvaranja „ASHIHARA SABAKI WORLD CHAMPIONSHIP“ takmičenja koje će se održati 26 i 27 Oktobra 2012 god. u Beogradu u sportskom centru „Voždovac“ na Banjici.

Autori ove muzičke numere su Vladimir Masinović i Dejan Aksić vlasnici TPG produkcije koja je producirala ovaj projekat.

Spoj pre svega srpskih prepoznatljivih tonova sa motivacionim tonovima iz japanskoh borilačkih veština je bio pun pogodak kada govorimo o ceremoniji otvaranja svetskog prvenstva u borilačkim veštinama koje se održava u Srbiji. Svi koji su do sada imali prilke da poslušaju ovu numeru kažu da osećaju blagu jezu dok idu blagi srpski tonovi i nagomlavanje energije tokom slušanja motivacionog ritmičkog dela instrumentala.

Dvojac Masinović Aksić je napravio pun autorski pogodak a Ašihara savez je dobio još jednu numeru sa kojom će promovisati Ašihara sport.

(kliknite na ovaj link da poslušate pesmu)        the final battle(poslednja bitka) Sandra Spasić i Dejan MasinovićDejan Aksić