KARATAŠ 2012

Peti po redu letnji kamp pamtiće se zauvek iz nekoliko razloga.Prvi je svakako to što je na kampu bilo 72 učesnika. Sledeći je što su na kampu bili prisutni instruktori iz dve zemlje koje su sportske velesile kada je Ashihara u pitanju. Treći je dobijeno suštinsko znanje koje je nekoliko godina izmicalo. Dalje, prvi put je oprobana forma, slobodnog izbora samih polaznika kampa o količini i vrsti treninga. Atmosfera na treninzima i kvalitet svakog pojedinačnog je bio priča za sebe a bilo je za 5.5 sati dnevno treninga. Mini turnir mlađih kategorija kao i polaganje za učenička zvanja su bile šlag na torti ovog nezaboravnog sportskog druženja.

Ono što je evidentno je da su sportisti našeg saveza dolazak na kamp, za razliku od prethodnih godina, počeli da doživljavaju kao mesto za napredak, dobro sportsko druženje i aktivan odmor a ne kao nametnutu obavezu pred letnju pauzu.

To je toliko bilo očigledno ovog puta da su svi na kraju poželeli da je ovaj letnji kamp trajao malo duže. Treba dočekati iduću godinu i još jednu priliku za nezaboravni sportski doživljaj. Pa, do sledeće godine onda !!!!

Karataš 2012